Misafirlerinizi Göz Alıcı Kapı Süsleri ile Karşılayın!

28.03.2024

Evinizin dekorasyonunu tamamlayan aksesuarlar arasında yer alan kapı süsü modelleri, hem dış hem iç kapılarda tercih edilir. Dilerseniz satın alabileceğiniz dilerseniz de kendi tasarladığınız kapı süsleri ile dekorasyonunuzu özelleştirebilirsiniz. Yazımızı okumaya devam ederek hem en çok tercih edilen “Kapı süsü modelleri nelerdir?” hem de “Kapı süsü nasıl hazırlanır?” gibi soruların yanıtlarını öğrenebilirsiniz. 

En Sevilen ve En Çok Tercih Edilen Kapı Süsü Modelleri

En Sevilen ve En Çok Tercih Edilen Kapı Süsü Modelleri

Odaların kapıları ya da dış kapı için farklı kapı süsleri tasarlanabilir. Bu ürünler özellikle bebek odası, çocuk odası, yatak odası ve dış kapıya takmak için hazırlanır. Yılbaşı, doğum, bayram gibi özel günler için tasarlanan kapı süsleri bulmak da mümkündür. İşte, en çok tercih edilen kapı süsü modelleri:

Bebek Odası Kapı Süsü Modelleri

Bebek Odası Kapı Süsü Modelleri

Bebek odası kapı süsü, hem bebek odası hem de doğum sonrası hastane odası kapısında kullanılabilir. Bu tip kapı süsleri genellikle sevimli tasarımları ile öne çıkar. Mavi ve pembe gibi kız ve erkek çocukları için tercih edilen renklerin yanı sıra gökkuşağı renklerinde ya da beyaz, krem gibi nötr renklerde tasarlanabilen bebek odası kapı süsü modelleri isme özel olarak da hazırlanabilir. Bu tip ürünlerde bebeğin isminin yanına bebeğin doğum tarihi ya da “Ali ağabey oldu.” gibi sevimli bir not da eklenebilir. 

Çocuk Odası Kapı Süsü Modelleri

Tıpkı bebek odası kapı süsü gibi sevimli ve renkli tasarımlara sahip olan çocuk odası kapı süsü modelleri de en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Hem kız hem de erkek çocuklarının favori çizgi film karakterlerinden süper kahramanlara çeşitli temalarda hazırlanan kapı süslerini hazır olarak satın alabilir ya da kişiye özel sipariş edebilirsiniz. 

Yatak Odası Kapı Süsü Modelleri

Yatak odası için de kapı süsleme yapılabilir. Çiftlerin isimlerinin, baş harflerinin, evlilik yıldönümlerinin yer aldığı kapı süsleri en sık tercih edilen yatak odası kapı süsü modelleri arasındadır. Çiçekler, kalpler, kuru otlar, aynalar, fotoğraflar ile süslenebilen bu ürünleri doğrudan satın alabilir ya da hayalinizdeki gibi tasarlanması için özel sipariş verebilirsiniz.

Dış Kapı Süsü Modelleri

Dış kapı süsü, en çok tercih edilen kapı süsü çeşitlerinden biridir. Misafirlerinizi doğrudan karşılayacak, eve girmeden önce herkesin dikkatini çekecek bir dış kapı süsü ile tarzınızı da yansıtabilirsiniz. Misafirlerinizi dilerseniz “Hoş geldiniz” yazısı ile dilerseniz de çiçekler, kalpler, sevimli figürler ile bezeli bir kapı süsü ile karşılayabilirsiniz. Çelik kapı süsü arıyorsanız doğrudan kapınıza asabileceğiniz magnetli seçenekleri de inceleyebilirsiniz. Size özel bir dış kapı süsü fikri olarak soyadınızın yer aldığı, ailenizi temsil edecek bir kapı süsü hazırlatabilirsiniz.

Yılbaşı Kapı Süsü Modelleri

Yılın en renkli ve en eğlenceli dönemlerinden biri olan yeni yıl için tasarlanan yılbaşı kapı süsü modelleri, çeşitlilik açısından oldukça zengindir. Renkli toplar, kozalaklar, kurdeleler ile süslü çelenklerden hasırdan ya da ağaç dallarından hazırlanan, yılbaşı sembolleri ile renklendirilen ürünlere kadar pek çok seçenek arasından size en uygun kapı süsünü satın alabilirsiniz. 

Kendin Yap Kapı Süsü Fikirleri

Kendin Yap Kapı Süsü Fikirleri

Kapı süslerini satın almak ya da özel olarak hazırlatmak yerine kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Kapı süsü yapımı için aşağıdaki fikirlere göz atabilir, aklınızdaki kapı süsünü hazırlayarak evinizde kullanabilirsiniz. 

Çiçek Sulama Kabından Kapı Süsü Hazırlayın 

Yaratıcı ve benzersiz bir kapı süsü arıyorsanız ihtiyacınız olan sadece birkaç malzeme var: Eski bir çiçek sulama kabı, yapay çiçekler, kurdeleler ve ağaç dalları. Malzemelerinizi topladıktan sonra öncelikle ağaç dallarını ortasına çiçek sulama kabını yerleştirecek boyutlarda bir çember formuna getirip yapıştırın. Ardından da çiçek sulama kabını çemberin içine yerleştirip sabitlemek için yapıştırın. Son olarak kabın su doldurulan geniş kısmına yapay çiçekleri yerleştirin. Dış kapınız için kapı süsünüz hazır. 

Keçeden Dilediğiniz Şekillerde Bebek Kapı Süsü Yapın 

Pratik ve istediğiniz şekillerde bir bebek kapı süsü yapımı için keçe en uygun malzemelerden biri. Renkli keçeler satın alıp üzerlerine kalp, bulut, güneş ya da farklı figürleri çizip kestikten sonra bir parça elyaf ile keçelerin içini doldurabilirsiniz. Çocuğunuzun ismini oluşturan harfleri de yine keçeden hazırlayıp kapı süsünüzün üzerine yapıştırabilirsiniz. Keçeden hazırladığınız figürleri büyük ve tek bir parça halinde hazırlayıp doğrudan kapıya asabilir ya da hazırladığınız küçük figürlerle ahşap plaka üzerinde küçük bir kompozisyon oluşturabilirsiniz. 

Sadece Ahşap Boyayarak Kapı Süsünüzü Tamamlayın

Şık ve pratik bir kapı süsü hazırlamak ama çok fazla malzeme ile uğraşmak istemiyor musunuz? Yapı marketlerde hazır olarak satın alabileceğiniz ahşap plakalar ve ahşap boyaları ile istediğiniz tarzda bir kapı süsü hazırlayabilirsiniz. Ahşabı dilediğiniz renk ve desenler ile boyayarak odalarınızın kapılarında ya da dış kapınızda kullanabilirsiniz. Daha farklı bir kapı süsü için ahşap plakanın üzerine yapay çiçekler, farklı materyallerden hazırlanmış çeşitli aksesuarlar, simler, pullar da yapıştırabilirsiniz. 

Çeşitli kapı süsü malzemeleri ile siz de hayalinizdeki kapı süsünü kolayca hazırlayabilirsiniz. Kapılarınızı güzelleştirmenin yanı sıra antre ve holünüzü de güzelleştirmek isterseniz antre dekorasyonu fikirleri alabileceğiniz içeriğimize de göz atabilirsiniz.


Yeni Ev Hediyesi Fikirleri

28.03.2024

Yeni ev hediyesi alırken kararsız mı kaldınız? Size yardımcı olması için bu yazımızda yeni ev hediyesi fikirlerini paylaştık, okumak için hemen tıklayın!

Salonunuza En Uygun Halı Modelleri

28.03.2024

Salonunuzu tamamlayacak halınızı seçmeden önce bu yazıyı okuyun. Salonunuza en uygun halıyı nasıl seçebileceğinizi öğrenmek için hemen tıklayın!

Dünyanın En Büyük Mimari Yapıları

28.03.2024

Mimari mucizeler olan dünyanın en büyük mega yapıları hakkında bilgileri bu yazımızda kaleme aldık. Bu baş döndürücü büyüklüğe tanık olmak için hemen tıkla!

BİLGİ FORMU
X

Lütfen Bilgilerinizi Kontrol Ediniz.
Yeniden Deneyin

BİLGİ TALEP FORMU

Bilgilendirme yazısı’nı okudum.
Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

Lütfen Bilgilerinizi Kontrol Ediniz.
Yeniden Deneyin

BİLGİ TALEP FORMU

Bilgilendirme yazısı’nı okudum.
Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, Nurol GYO ile paylaşmış olduğum iletişim adreslerime, doğrudan veya dolaylı olarak ürün ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla ileti gönderilmesine, kişisel verilerimin pazarlama süreçlerinin planlanması ve icrası amacıyla Nurol GYO tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin beğenilerime, kullanım alışkanlıklarıma ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirilmesi için işlenmesine, bu çerçevede kişisel verilerimin Nurol GYO’nun doğrudan veya dolaylı ortakları ve iştirakleri ile paylaşılmasına, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nı okuduğumu ve anladığımı kabul ederek izin veriyorum.